2019

ELŐZETESEK
BESZÁMOLÓK ​

ELŐZETESEK


Operaház a szabad ég alatt: ahol a természet és a zene egymásra talál
Ha percre be van osztva az időd, és körülötted zajosan csörtetnek, a zene enyhülést hoz. A Természet Operaháza egyesíti számodra mindazt, ami a lélek számára pihentető, és a testnek frissítő! Lélekemelő zene és tóparti mozgás 4 napon át.
www.ilovetiszato.hu

Természet Operaháza: A Tisza-tavi idill az, ami az egyszerű boldogságot tükrözi!
Gyere és vegyél részt a CSALÁDI TO´PIKNIK és TO’PERA, a TOUR D’OPERA, valamint a BOAT D’OPERA-n és éld meg a Tisza-tavi idillt!
www.ilovetiszato.hu
 

Debrecen az idei Tisza-tavi fesztivál díszvendége
Debrecen vezetősége néhány éve partnervárosi kapcsolatot alakított ki Tiszafüreddel, és a város kulturális regióközpontként kapcsolódik be immár hagyományosan a füredi és a hortobágyi kulturális és turisztikai rendezvényekbe. Idén a hajdú-bihari város lesz a július 25. és 28. között megrendezendő Tisza-tavi fesztivál díszvendége.
www.kultura.hu

Komolyzene, opera, sport és finom ételek várják a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál résztvevőit.
Tiszafüred. Idén Debrecen lesz a díszvendége a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválnak július 26. és 28. között. A rendezvény szervezőinek célja a minőségi kultúra összekapcsolása az egészséges életmóddal, a Tisza-tó természeti adottságainak megismertetése. A programban komolyzene, opera, táncprodukciók, sport és egyedi előadások szerepelnek. A fesztiválon 260 művésszel találkozhatnak az érdeklődők – hangzott el a debreceni Kölcsey Központban tartott sajtótájékoztatón kedden.
www.haon.hu

EGYÜTT FUTHATSZ MIKLÓSA ERIKÁVAL A TISZA-TAVI FESZTIVÁLON
írta: Lázár Tünde
Az idén már 6. alkalommal megrendezésre kerülő, fantasztikus hangulatú Tisza-tavi fesztiválnak július 26. és 28. között Debrecen lesz a díszvendége– jelentették be a szervezők kedden sajtótájékoztatón a cívisvárosban. Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató, a rendezvény megálmodója szerint a Természet Operaháza Tisza-tavi fesztivál a kultúrát ötvözi a természettel és az aktív pihenéssel. 
www.gyereatiszatora.blog.hu

Ne maradj le a legjobb nyaralóhelyekről: mutatjuk az ország strandparadicsomait
Közeleg a nyár, ami egyet jelent a pihenéssel, utazással, egyszóval a nyaralással. Nincs könnyű dolgunk, mivel rengeteg úti cél közül választhatunk, ezért jobb hozzálátni a keresgélésnek, nehogy lemaradjunk a legjobb helyekről. A HelloVidék összeállította azoknak a belföldi nyaralóhelyeknek a listáját, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni.
www.hellovidek.hu

 
Amerikai énekest is várnak a fesztiválra
Sz. L. L.
Egy New York-i operetténekessel, az operajógával és a 100 tagú cigányzenekarral is találkozhatnak a vendégek idén, a hatodik Tisza-tavi Fesztiválon.
www.szoljon.hu

Facebook Instagram