2016

Die Presse - 2016

Online PresseOpernhaus der Natur
Ein besonderes Festival in der Nördlichen Tiefebene mit Natur- und Musikspektakel Tour D'Opera und Boat D'Opera für Musikliebhaber, Radfahrer und Wassersportler jeder Altersgruppe.
de.gotohungary.com


Tour of the Nature - Theiss-See
In 2016 werden wir zum dritten Mal eine Fahrradtour rund und den sehr beliebten Theiss-See organisieren. Das Ziel unseres Programms ist den gesunden Lebensstil mit Kultur zu verbinen.
at.gotohungary.comHungarian Webseiten:


Utazás kiállításra készül a megye
A gasztronómiai esemény színpadi kísérőrendezvényeként bemutatkozik a Tisza-tónál megvalósuló Természet Operaháza projekt operaénekesek és táncosok közreműködésével.
www.karcagtv.hu


"Fantasztikus zenei élmények a résztvevőknek"
Március 23-án, a Tisza Balneum Hotelben, sajtótájékoztatón mutatták be a Tisza-tavi fesztivál, a Természet Operaháza elnevezésű rendezvénysorozat programját.
www.fonixtvtiszafured.hu


Nagy Színpadon mutatkozik be a Természet Operaháza rendezvény
Ennek egyik kiemelt eseménye március 4-én 11.00 - 15.00 óra között zajló "Alföld Szíve Ízei" gasztronómiai bemutató, amelynek során a megye kedvelt és ismert ételei mellett helyi kézműves termékeket is meg lehet kóstolni. A nagy színpadon kísérő rendezvényként bemutatkozik a "Természet Operaháza" projekt.
www.jnsz.hu


Szolnok is bemutatkozik a budapesti Utazás Kiállításon
Debreczeni Ildikó, a Tisza-tavi Fesztivál Nonprofit Kft. ügyvezetője az Európában egyedülálló A Természet Operaháza című Tisza-Tavi Fesztiválnak az Utazás Kiállításon való megjelenésével kapcsolatosan elmondta, hogy március 4-én a nagyszínpadon lesz lehetőségük fél órában bemutatkozni.
info.szolnok.hu


Európában egyedülálló háromnapos esemény
A gasztronómiai bemutató kísérőrendezvényeként a kiállítás nagyszínpadán Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke mutatta be a Természet Operaháza című Tisza-tavi Fesztivált. A Tisza-tónál megálmodott rendezvény idén július 15-16-17-én zajlik.
www.jku.hu


Utazási Kiállítás Sajtótájékoztató - 2016.márius 1.
www.karcagtv.hu (videó)


Budapesti Utazási Kiállítás - 2016.márius 3-6.
www.echotv.hu (videó)


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál sajtótákékoztató
Nagyszabású komolyzenei rendezvényre készülnek a Tisza-tavon.
www.szolnoktv.hu (videó)


A Nap embere - Debreczeni Ildikó
A Szolnok Tv stúdiójában Debreczeni Ildikó fesztiváligaztató adott interjút a Természet Operaház Tisza-tavi Fesztiválról.
www.szolnoktv.hu (videó)


Operaház épül a természetben
És csak 75 kilométerre Debrecentől. "Az elmúlt évek közös munkájának kezd beérni a gyümölcse"1
www.civishir.hu


Tour D'Opera: Természet, Sport, Kultúra
A négy megyét felölelő Tisza-tó mára az összefogás szimbólumá vált, s örömmel tölti el, hogy a csodálatos természet, az aktív pihenés és a kultúra ötvözésével idén is egy országos színvonalú esemény kínál majd kikapcsolódást minden korosztály számára.
www.hevesmegye.hu


A Természet Operaháza c. fesztivál programja
A Főnix Tv Tiszafüred beszámolója: 
videó


Turisztikai termék lett a Természet Operaháza Fesztivál
A fesztivál igazgatója kiemelte, hogy a Természet Operaháza fesztivál arra hivatott, hogy a turisztikai és kulturális rendezvényekkel fellendítse a tisza-tavi régió településeinek gazdaságát. 
www.turizmusonline.huTermészet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál sajtótájékoztatója
Nagyszabású komolyzenei rendezvényre készülnek a Tisza-tavon. Július közepén nyitja majd meg kapuit, ahol összhangba kerül a sport és a kultúra. 
www.tudositok.hu (videó)"Egy igazi vadvízország"
A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, 127 km2-nyi területével más tóval nem hasonlítható össze: változatos felszíne mozaikos tájával egy igazi vadvízország az Alföld közepén. 
www.alföldszive.hu

 
Nagyszabású komolyzenei rendezvény
www.port.hu


"A hazai turizmus kiemelt központja lett a Tisza-tavi régió"
Úgy gondolom Tiszafüred, a Tisza-tó méltó versenytársa lehet a Balatonnak - fogalmazott Ujvári Imre. Hozzátette, olyan természeti látványosságokkal rendelkezik a térség, hogy akár más európai turisztikai célpontoknak is kihívója lehet. 
www.tiszatoradio.hu5 dolog, ami tavaly még nem volt a Tisza-tónál
A Természet Operaházában a diszes csarnokról a természet gondoskodott, a dalról és zenéről pedig a projekt megálmodója, és igazgatója Debreczeni Ildikó fog gondoskodni, aki egy Tisza-tavi naplementében gyönyörködve álmodta meg ide, a Tisza-tóhoz nagyszabású tervét, a Természet Operaházát.
www.gyereatiszatora.blog.hu


 

Facebook Instagram